Demà 10/MARÇ arriba a l’Escola d’Enginyeria el nou videojoc Final Fantasy de la mà de Koch Media y Social Lovers. Des de les 11.00 i fins les 13.00 h podreu provar el quinzè lliurament de la saga de Square Enix al vestíbul de l’Escola d’Enginyeria, en una activitat on també col·labora l’associació Gamers UAB.

Final Fantasy XV per PS4 i Xbox One és el quinzè lliurament de la saga de Square Enix. Conegut anteriorment com Final Fantasy Versus XIII, el joc porta una dècada en desenvolupament. Es tracta d’un ARPG de món obert amb un sistema de batalla similar al vist en la saga Kingdom Hearts o en Final Fantasy Type-0. Dirigit per Hajime Tabata (després reemplaçar Tetsuya Nomura), el joc ha estat creat amb el motor gràfic Luminous Studio. En l’I3 2013 es va donar a conèixer el seu reanomenament amb un tràiler.

No perdis l’oportunitat de provar aquest nou videojoc demà 10 de març entre les 11.00 i la 13.00 h al vestíbul de l’Escola d’Enginyeria de manera totalment gratuïta. Durant el matí també podreu provar la nova consola de Nintendo, la Nintendo Switch, que ens han confirmat en l’últim moment que finalment també la portarien. Us hi esperem a tots/es!

Pots seguir la jornada amb el hastag #FinalFantasyXVUAB.

Social north sees south as aristocratic medieval country, south look at this portal sees north as corrupt immigrant urban a.
Published
Views 176

TWITTER

También queremos dar las gracias a @BabyRobotGames y @guinxu por compartir su tiempo con las personas del evento y… twitter.com/i/web/status/1…
¡Ha sido un evento espectacular! Un millón de gracias a quienes habéis asistido y participado. Y unas gracias infin… twitter.com/i/web/status/1…
Semifinales de Hearthstone! Id a por todas, aspirantes pic.twitter.com/3yBLWJm6KK