La II Edició de la #TechPartyUAB serà el proper 20, 21, 22 i 23 d’abril a l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona. El punt de trobada entre aficionats i professionals dels videojocs coincidirà amb la final de la conferència est del torneig universitari a nivell estatal OG Series University.

#TechPartyUAB és un punt de trobada entre aficionats i professionals dels videojocs interessats en les noves tecnologies, la innovació i les xarxes socials. Després de l’èxit aconseguit en la I Ediciópreparem una nova edició que tindrà lloc el proper 20, 21, 22 i 23 d’abril i que es desenvoluparà a l’Escola d’Enginyeria, tot coincidint amb la final de la conferència est del torneig universitari a nivell estatal OG Series University.

OG Series University és una competició de videojocs creada a mitjans del 2015 per OG Series amb l’objectiu de promoure els eSports electrònics entre les universitats, crear una xarxa d’estudiants interessats en el sector dels videojocs que puguin competir entre ells, tot disfrutant d’aquesta tecnologia. 

Al desembre vam escollir als representants que, desde la UAB, jugarien contra d’altres equips de diferents universitats d’Espanya. A més, coincidint amb l’esdeveniment de la #TechPartyUAB, vàrem presentar el projecte per acollir la final de la conferència est i donar encara més valor afegit a les activitats que ja es realitzaran durant aquests dies.

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions i ja podeu aconseguir l’entrada a través de la plataforma Ticketea: https://goo.gl/asY33k Recordeu que les entrades són limitades i que es tancaran la propera setmana, o fins a esgotar l’aforament. També trobareu més informació a la pàgina web: http://techparty.enginyeriauab.cat/

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar al correu [email protected]

If you need help submitting your writing to literary journals so you can impress your kids with some publication credits, https://college-homework-help.org/ writer’s relief is here to help.
Published
Views 620

TWITTER

También queremos dar las gracias a @BabyRobotGames y @guinxu por compartir su tiempo con las personas del evento y… twitter.com/i/web/status/1…
¡Ha sido un evento espectacular! Un millón de gracias a quienes habéis asistido y participado. Y unas gracias infin… twitter.com/i/web/status/1…
Semifinales de Hearthstone! Id a por todas, aspirantes pic.twitter.com/3yBLWJm6KK