La primera edició de la #TechpartyUAB ha estat un èxit de participació, amb més de 150 participants en les competicions de videojocs i una vuitantena d’assistents a les diferents activitats formatives complementàries que s’hi van dur a terme.

La #TechpartyUAB ha palesat l’interès existent entre els estudiants de la Universitat i dels joves en general pel món dels videojocs, les xarxes socials i la innovació digital. Els organitzadors de la trobada, el Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria, amb la col·laboració de diverses entitats i de la Unitat de Dinamització comunitària de la Universitat, han destacat també l’encert de complementar les competicions amb les diverses càpsules formatives que s’hi van oferir i que van atraure també un nombre important de participants.

En l’acte d’inauguració del passat dijous tant la vicerectora d’Estudiants i Cooperació, Núria Garcia, com el director de l’Escola d’Enginyeria, Daniel Franco, van destacar la importància que el sector dels videojocs té cada cop més en la generació de coneixement i tecnologia transferible a la societat.

Tech Party UAB 2016

Daniel Franco va parlar dels videojocs com un nou llenguatge al qual les universitats han de donar cabuda. A més, va incidir en el fet que les tecnologies que es desenvolupen en aquest àmbit -de les més avançades en ciències de la computació- tenen posteriorment aplicació en molts altres camps, com ara en ciències de la salut, la qual cosa ha promogut l’encunyament d’un nou concepte, el de gamificació, per definir aquest traspàs de coneixement i tecnologia.

Per la seva part, Núria Garcia va destacar el paper que ha de jugar la Universitat per afavorir iniciatives com la celebrada aquests dies, que permetin la inclusió del món dels videojocs i de les noves tecnologies digitals dins l’àmbit de la cultura, tal com hi són altres formes d’entreteniment, i per obrir la Universitat a tota la societat. L’èxit de participació d’aquesta primera edició de la #TechpartyUAB podria afavorir una nova edició de la trobada l’any vinent.

Still, one of the best tricks https://proessaywriting.org/ a writer can keep up his or her sleeve is becoming a sponge for all things related to craft.
Published
Categories Eventos
Views 12273

TWITTER

También queremos dar las gracias a @BabyRobotGames y @guinxu por compartir su tiempo con las personas del evento y… twitter.com/i/web/status/1…
¡Ha sido un evento espectacular! Un millón de gracias a quienes habéis asistido y participado. Y unas gracias infin… twitter.com/i/web/status/1…
Semifinales de Hearthstone! Id a por todas, aspirantes pic.twitter.com/3yBLWJm6KK