#TechPartyUAB va començar el passat dijous 20 d’abril i s’extendrà fins demà diumenge. L’esdeveniment ha esdevingut un punt de trobada que ha omplert l’Escola d’Enginyeria amb tota una programació d’activitatrs relacionades amb el sector dels videojocs, les xarxes socials i la tecnologia en termes d’innovació.

Després de l’èxit aconseguit en la I Edició, la segona va començar el passat 20 d’abril i finalitzarà demà diumenge 23 d’abril. Durant aquests dies, s’han organitzat conferències, taules rodones, torneigs, competicions o jocs de taula, entre d’altres iniciatives relacionades amb el sector del videojocs. Totes les activitats han tingut lloc a l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona, tot coincidint amb la final de la conferència est del torneig universitari a nivell estatal OG Series University.

Dijous va tenir lloc la taula rodona amb el youtuber ANDROIMERS, encarregat d’inaugurar la segona edició de la #TechPartyUAB, i on ens va explicar tots els trucs i consells per triomfar a la xarxa. Més tard es va realitzar el Torneig de Clash Royale, també amenitzat per ell.

A l’endemà, van tenir lloc les retransmissions dels torneigs interuniversitaris de League of Legends i Hearthstone, a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres i la Sala de Graus de l’Escola d’Enginyeria, respectivament. Per la tarda, van començar els primers torneigs de la #TechPartyUAB. Concretament el del League of Legends, el qual es va extendre fins al matí del dia següent.

Durant el cap de setmana, els participants han pogut participar a la resta de torneigs, com els de Hearthstone o Counter Strike, a més de provar d’altres activitats com els simuladors de VR o els jocs de taula organitzats pel Club de Rol de la UAB.

En general, la valoració  de la trobada és molt positiva, tant per l’acolliment de la iniciatia del torneig interuniversitari OG Series University, com per a nova localització i el desenvolupament de les competicions, així com l’assistència de públic a la resta d’activitats.

You should know that in the ielts test you must write https://college-homework-help.org/ your essays manually by hand so it is important that you get used to the format of the real ielts test.
Published
Categories General
Views 616

TWITTER

También queremos dar las gracias a @BabyRobotGames y @guinxu por compartir su tiempo con las personas del evento y… twitter.com/i/web/status/1…
¡Ha sido un evento espectacular! Un millón de gracias a quienes habéis asistido y participado. Y unas gracias infin… twitter.com/i/web/status/1…
Semifinales de Hearthstone! Id a por todas, aspirantes pic.twitter.com/3yBLWJm6KK